Kan mijn kantoor de prestaties verhogen?

Het kantoor is de plek waar je (bijna) iedere werkdag komt, waar je samenwerkt met je collega’s en waar je je klanten ontvangt. Maar het kantoor biedt nog veel meer kansen. Is jouw bedrijf aan het groeien? Ben je na COVID aan het nadenken over het nieuwe werken? Ben je aan het verduurzamen? Of wil je een nieuw imago in de markt zetten? 

Het ontwerp van jouw kantoor kan hier een enorme bijdrage aan leveren. Het resultaat? Een werkomgeving die de verandering van jouw bedrijf consequent ondersteunt en zorgt voor beleving en nieuw elan bij jouw medewerkers en klanten. Waardoor je innovatiever en productiever kunt worden, sneller groeit en betere resultaten boekt. 

optimale kantoor inrichting beleving concept ervaring DAY

Het groeiversnellende kantoor

Je kantoor uitbreiden en tegelijkertijd de groei versnellen?

Als jouw bedrijf groeit, wil je niet alleen dat je kantoor deze groei ondersteunt maar dit ook helpt te versnellen. DAY maakt kantoren waar mensen meer werkgenot beleven. Door van je kantoor een aantrekkelijke werkplek te maken trek je beter talent aan, zijn mensen gemotiveerder, gaan ze beter samenwerken en ontstaat er meer creativiteit. Het gevolg hiervan is dat je sneller kunt groeien.

Het kantoor voor continue vernieuwing

Je kantoor aanpassen voor het nieuwe werken en tegelijkertijd blijven innoveren?

De pandemie veranderde de manier waarop we wereldwijd werken. We werden plotseling gedwongen om het traditionele werken te vervangen door hybride werken. Van daaruit werd het denken over het nieuwe werken en de daarbij passende kantooromgeving versneld. DAY maakt kantoren waar mensen creativiteit beleven. Door de nieuwe werkruimte te richten op flexibiliteit en creativiteit kun je je sneller aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, gaan je mensen beter samenwerken en co-creëren met klanten. Het gevolg is continue en snellere innovatie.

Het winstgevende duurzame kantoor

Je kantoor verduurzamen en tegelijkertijd de winst per medewerker verhogen?

Als jouw organisatie duurzaam wil zijn, moet dat consistent worden doorgevoerd. Niet alleen in de product/dienstverlening maar ook in de kantooromgeving. DAY maakt kantoren waar mensen welzijn beleven. Door een natuurlijke werkomgeving te maken worden je mensen gelukkiger, gezonder, creatiever en productiever. Ook versterkt het de aantrekkingskracht voor talenten en verhoogt het de klant-voorkeur. Het gevolg is dat een (op het eerste gezicht) vrij dure verandering al gelijk een winstgevende situatie oplevert.

optimale kantoor inrichting beleving concept ervaring DAY

Het missie versterkende kantoor

Je kantoor (re-)branden en tegelijkertijd je missie realiseren?

Als je bedrijf een nieuwe missie heeft en je als merk je imago wil veranderen dan wil je ook dat je mensen dit ondersteunen en uitstralen. DAY maakt kantoren waar mensen betekenis beleven. Door jouw kantoor niet alleen te branden maar daadwerkelijk je missie tot leven te brengen voelen mensen zich meer betrokken, onderdeel van je verhaal, krijgen ze inspiratie en zijn ze gemotiveerder om dit verhaal verder over te dragen op anderen. Het gevolg is dat je bedrijf haar ambities en doelen sneller realiseert.

DAY Creative

Overal waar je een verschil kunt maken door middel van de fysieke belevingsomgeving, is DAY je Concept & Design Partner. Er is weinig waardevoller dan de beleving die mensen hebben in de fysieke merkomgeving, wanneer je langdurige, bloeiende klantrelaties wilt opbouwen en transformatie wil sturen.

In samenwerking met vooruitstrevende leiders, ondernemers, professionals en organisaties creëren wij strategieën en designs die plaatsen, ruimtes en merken veranderen in spraakmakende, gedenkwaardige, betekenisvolle en transformerende belevenissen.

De mensen van DAY vormen één van de meest uitmuntende strategie- en designteams in de markt, die bedrijfs-, merk- en marketingstrategie naadloos combineren met merkidentiteit, ruimtelijk, interieur- en fysiek experience design.

Wij versterken je bedrijfsdoelstellingen door experience innovatie & design, en veranderen radicaal de manier waarop je denkt over waardecreatie.

.DAY

Creating Places, Spaces & Brands People LOVE

 

Gelijk in actie komen?

1. Stuur een mailtje naar onze ruudvansoest@day.nl 

2. Kom langs voor een kop koffie 

3. We geven vrijblijvend advies op maat

4. Ontdek manieren om de prestaties van jouw kantoor te verbeteren!

Eerst meer informatie?

DAY Creative Locatie De Boelelaan 7 Amsterdam Zuid 1083 HJ
>