Help! Hoe ga ik mijn kantoor aanpassen aan de wensen en eisen van vandaag?

Het hybride werken is hot & happening en het kantoor van nu is een ontmoetings- en belevingsplek. Daarom wil (of moet) jij aan de slag met de herinrichting van jouw kantoor. DAY, als expert in strategisch experience design helpt jou met het vertalen van jouw strategie naar een betekenisvolle en memorabele beleving. Het resultaat? Een kantoor dat leidt tot gedragsverandering bij jouw medewerkers en klanten.

optimale kantoor inrichting beleving concept ervaring DAY

Sterke merken hebben, naast een indrukwekkend online merkbeleving, vooral ook een rijke offline beleving. In je kantoor ontvang jij immers je medewerkers en klanten. DAY creëert fysieke ervaringen die de merkbeleving van jouw bedrijf versterken. In wat voor omgeving ontvang jij je klanten? Wat voor werkplekken creëer jij voor je medewerkers? En welk gevoel breng jij (on)bewust over?

optimale kantoor inrichting beleving concept ervaring DAY

Strategische belevingsplek

Jouw kantooromgeving is meer dan een visuele identiteit (branding). Het is bij uitstek dé manier om extra waarde toe te voegen aan je merk. Ga je voor echte trots en betrokkenheid? Kijk dan naar de touch-points (belevingswaarden) van jouw kantoor. Voelen jouw medewerkers én klanten zich aangetrokken tot de rol en betekenis van jouw bedrijf? Zijn zij trots als ze binnen komen? Op zo’n moment ontstaat er een gemeenschappelijke cultuur: mensen voelen zich onderdeel van een groter verhaal. Het resultaat? Meer bevlogen- en betrokkenheid, betere prestaties en positieve mond-tot-mondreclame.

optimale kantoor inrichting beleving concept ervaring DAY

Meer (werk)geluk

Je medewerkers vormen het kloppend hart van jouw organisatie. Zonder hun inzet; geen prestaties. Een gelukkige medewerker zet net dat ene stapje extra. En daar plukt jouw organisatie de vruchten van.

 

“Ieder detail draagt bij aan jouw bedrijfsdoelstelling.”

 

Zijn de werkplekken multifunctioneel en flexibel ingericht? Zijn er plekken waar je medewerkers kunnen leren, zich terug kunnen trekken of waar zij zich kunnen bewegen? En is er voldoende groen aanwezig op kantoor? Van een stressvrije parkeergelegenheid tot een inspirerende quote: ieder detail draagt bij aan werkgeluk en productiviteit.

optimale kantoor inrichting beleving concept ervaring DAY

Samen creëren en innoveren
Succes creëer je niet alleen, dat doe je samen. Daarom is het belangrijk dat jij een plek creëert waar mensen, medewerkers en klanten, graag samenkomen. Het kantoor van nú (postcovid) is zo’n plek. Een plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar te creëren en te innoveren, want bij elkaar zijn leidt tot meer creativiteit. Tijdens het samenwerken kunnen immers zomaar nieuwe baanbrekende ideeën ontstaan. Middels touch-points creëert DAY samen met jou letterlijk en figuurlijk ruimte voor die ideeën.

Wij staan voor jou klaar!
Wil jij jouw kantooromgeving aanpassen aan de wensen en eisen van vandaag? Zodat jouw kantoor tot gedragsverandering leidt bij je medewerkers en bij je klanten? DAY helpt je bij het uitvoeren van een passende en doordachte strategie die aansluit bij jouw bedrijfscultuur.

Benieuwd? Doe de gratis kantoorscan en mail ruudvansoest@day.nl!

Meer lezen over de voordelen van een strategische belevingsplek?

DAY Creative Locatie De Boelelaan 7 Amsterdam Zuid 1083 HJ
>